torsdag 26 maj 2022

Högrevsburgare och halloumidito

Som husbilsägare så måste man grilla varje måltid. Självklart inte, men som relativt erfaren campare så vet jag (och har bloggat om detsamma), vilken frizon det är för den som tar tag i grillandet. Ölen som är ett självklart sällskap, och så kanske just det att det brinner och allt det där.

Nu preppade vi husbilen vid shoppingen på denna resa med att köpa en grill och tillhörande briketter, men detta till trots, vi gjorde inte våra burgare på grill.

Det är ju så att allt säljs i fyrpack, utom dom svindyra högrevsburgarna. Dom kommer i tvåpack. Så, eftersom vi ville ha burgare redan första dagen och inte förmådde oss att sätta i oss mer än en var, så blev det burgare dag två också.

Nå, En god högrevsburgare i husbil går utmärkt att steka i teflonpanna på gasspisen. Hur mycket man än saknar grillsmaken (och själva grillölen).

ICA har en massa goda såser i sin "Selection" som finns i Tacohyllan. Salsa verde, som är en grön tomatillosås och Spicy Mango, en salsa med behaglig sötma.

Rödlök och Skivad avocado, stark senap och färdigskuren provensalsk sallad och en högrevsburgare, eller halloumi med några droppar Tabasco på och vips! Middagen är serverad.

Till högrevsburgaren så fick vi ett tungt rött spanskt, medan halloumiburgaren funkade bäst med en Cava med några stänk Aperol i.


  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vår första längre resa med husbilen juni/juli 2022 Etapp 1 Fagerviken:

Nu är det dags! Husbilsdags! Att resa och planera är det jag är van vid. Det enda som är bestämt inför denna resa är avresedag, att vi ska t...